Jihočeský hokej 2016

  • 188 500 Kč cílem
  • 13 995 Kč vybráno
  • 6 lidí přispělo
7 %

O projektu

Lední hokej na jihu Čech má obrovskou tradici. Nejen v Českých Budějovicích, ale také v Písku, Táboře a Jindřichově Hradci se hrávala - byť jen krátce - nejvyšší domácí soutěž. Ligu o stupínek nižší vyzkoušeli v Soběslavi, Milevsku, Vimperku. Další kluby se hrdě hlásí ke své historii a současná Krajská liga je možná nejkvalitnější v republice. Na jihočeském ledě vyrostlo mnoho ligových hráčů i reprezentantů, mistrů světa, držitelů Stanleyova poháru. Tři úspěšné sezony absolvoval také internetový portál jchokej.cz, z jehož obsahu vychází první tištěný průvodce Jihočeský hokej 2016.

Jihočeský hokej 2016 bude obsahovat přehledně seřazené články rekapitulující sezonu 2015 - 16 v kategoriích 1. liga, 2. liga, Krajská liga, mládež, sledge hokej, amatéři, veteráni, osobnosti, historie. Čtenář se může vrátit k výsledkům a tabulkám, zároveň vyhledat rozlosování jednotlivých soutěží pro sezonu 2016 - 17. Každý jihočeský účastník některé z celostátních soutěží a Krajské ligy bude mít svoji profilovou stránku s týmovou fotografií. Vydání publikace se však neobejde bez podpory klubů, sponzorů, ale i fanoušků.

V případě, že se vybere cílová částka a kniha se vydá, bude k vyzvednutí na svazu ČSLH v Českých Budějovicích.

Ke stažení

Knihy na klíč

Chcete vydat vlastní knihu?
Pomůžeme vám od A do Ž.

Služba „Knihy na klíč” vám přináší pohodlnou možnost vydání knihy vlastním nákladem. Můžete mít knížku zcela podle svých představ, ať už tisknete jeden nebo tisíc kusů. Díky našim mnohaletým zkušenostem jsme schopni zajistit nejen vydání knihy a veškeré související služby, ale také distribuci, marketing knihy i propagaci vás jakožto autora. Spolehněte se na naše profesionální služby a vydejte svou „knihu na klíč”!

www.knihy-na-klic.cz

Ladislav Lhota

Ladislav Lhota je rodákem z jihočeského Písku. Dlouholetý člen Syndikátu novinářů České republiky a čerstvý člen Klubu sportovních novinářů absolvoval kurz žurnalistiky na katedře bohemistiky při Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. V období 1990 až 2005 byl šéfredaktorem časopisu Hokejklub, několik let zajišťoval hokejové a fotbalové zpravodajství pro Lidové noviny. Pracoval v redakcích týdeníku Sedmička, Týdeníku Budějovicko, Sem Tam a internetového portálu Nejlepší-adresa.cz. Publikoval v řadě periodik v Čechách i na Slovensku a podílel se na vzniku několika knižních publikací ze sportovního prostředí. Napsal knihu Velký příběh českobudějovického hokeje. Spolupracuje s ČTK, servery Hokej.cz, Reprehokej.cz, Jihočeský fotbal, Zakulturou.cz. Rediguje Jchokej.cz. Jako novinář byl akreditovaný na řadě akcí světového významu včetně mistrovství světa a zápasů kanadsko - americké NHL.

Největší přispěvatelé projektu

14.3.2016 CBH 2013, a. s. 6 400 Kč 1× 30 ks knih

Všichni přispěvatelé projektu

26.4.2016 Grundová Hana 478 Kč 2× Kniha
27.2.2016 Petr Vajgar 6 400 Kč 1× 30 ks knih
27.2.2016 Bartos 239 Kč 1× Kniha
23.2.2016 Zour Jan 239 Kč 1× Kniha

Anonymní přispěvatelé projektu

11.2.2016 Anonym 239 Kč 1× Kniha

Jak to funguje?

Vyberte si z nabízených možností. Pošlete finanční příspěvek nebo zvolte některou z odměn a podpořte projekt jejím předplatným.

K jednomu projektu lze nakoupit více položek najednou a zaplatit jednou platbou.

Rychlá nápověda

Pokud se na projekt vybere dostatek peněz, obdržíte vámi vybranou odměnu.

Pokud nebude splněna cílová částka, peníze obratem vrátíme na váš účet (platí pro přímé finanční příspěvky i pro příspěvky formou předplacené odměny).

Autoři projektu

Přihlaste se

Jste tady poprvé?

Rychlá a jednoduchá registrace vám usnadní nákupy na Knižním startéru. Zároveň získáte přehled o projektech, které jste podpořili.
Registraci doporučujeme, ale můžete nakupovat i bez ní.

Nedaří se mi přihlásit